Facebook Pixel
0

Велмет впровадив систему управління якістю ISO 9001

VELMET Велмет впровадив систему управління якістю ISO 9001

За останній час компанія Velmet проходить неабияку реструктуризацію. Ми підвищуємо рівень автоматизації нашого виробництва і зараз готові поділитися з нашими клієнтами приємною новиною.

В жовтні 2021 року ТОВ "VELMET" отримали сертифікат на СИСТЕМУ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТТЮ, що згідно нормативних документів, чинних в Україні, відповідає ДСТУ ISO 9001:2015 "Система управління якістю. Вимоги"

ISO 9001 встановлює критерії системи управління якістю та є єдиним стандартом у своїй серії, за яким можна пройти сертифікацію (хоча це не є обов'язковою вимогою).  Його може використовувати будь-яка організація, незалежно від її розміру та сфери діяльності.  Понад мільйон компаній та організацій у більш ніж 170 країнах світу сертифіковано на відповідність стандарту ISO 9001.

Цей стандарт заснований на низці принципів менеджменту якості, таких як сильна клієнтоорієнтованість, мотивація та залучення керівництва, процесний підхід та постійне вдосконалення. Застосування ISO 9001 допомагає гарантувати, що замовники стабільно отримують якісну продукцію та послуги.

Що ж, якість нашої продукції та сервісу завжди для нас була в приорітеті. Всі наші вироби гарантійні і за їх якість ми відповідаємо. Тепер в питаннях контролю якості VELMET стали ще краще.

Компанія висловлює свою вдячність всім клієнтам та людям, що підтримують нас та допомагають разом створювати якісний продукт українського виробництва.


Sergii_Velmet опубликовано Sergii_Velmet


Інтернет-магазин Velmet.ua

Військторг інтернет магазин Velmet.ua - зручний віртуальний сервіс для здійснення вигідних покупок. Потребуєте надійної броні, комфортною в носінні амуніції, практичних і довговічних мішенях і гонгах? На сторінках нашого інтернет магазину ви знайдете все необхідне спорядження. Якість наших товарів уже давно не викликає сумнівів ні у експертів, ні у діючих військовослужбовців!

 

Чому ми?

Історія торгової марки Velmet Armor System почалася тоді, коли Україна зіткнулася з несподіваними нападками сусідньої держави. В той момент армія готова була дати гідну відсіч противнику, але, на жаль, все трималося на голому ентузіазмі. Екіпірування та обмундирування солдат не відповідали складності умов, в яких велися бойові дії. Керівництвом Velmet було прийнято рішення - організувати волонтерський рух в Хмельницькому. Броня, амуніція, захисний одяг, взуття - все передавалося нашим героям безоплатно.
 
Тоді наша броня і тактичне спорядження допомогли вийти зі складної ситуації і зберегти життя не одному кадровому військовому, солдатам добровольчих батальйонів. Сьогодні ми поставляємо на український ринок зразки продукції, які ні в чому не поступаються виробам від всесвітньо відомих брендів. Наші фахівці постійно працюють над удосконаленням виробленого обладнання, військової форми, бронежилетів. Ми пропонуємо високоякісний продукт за конкурентними цінами!
 

Що ми готові запропонувати

Сьогодні на виробничих потужностях Velmet нам вдалося налагодити виробництво:
 
Засобів захисту - чохлів для бронежилетів різних модифікацій, бронепластин і бронеплит зі спеціальним антирикошетним покриттям.
Тактичного одягу, спорядження, сумок і рюкзаків. 
Мішеневого обладнання - мішеней і гонгів для оснащення стрільбищ, професійних тирів.
 
Ми постійно працюємо над створенням якісних і доступних новинок для поповнення асортименту нашого інтернет-магазину. Наші майстри відповідально і з розумінням важливості своєї роботи підходять до виконання всіх замовлень.
 
Пропонуємо придбати готову продукцію, в повній мірі відповідає вітчизняним і міжнародним стандартам. Ви можете замовити необхідну армійську амуніцію, найкращим чином відповідає конкретно вашим запитам.
 

Купуйте на Velmet.ua зручно і доступно!

Бажаєте придбати військові товари за низькими цінами в Хмельницькому і з можливістю відправки в регіони? Команда компанії Velmet:
 
постійно просуває на український ринок інноваційні товари;
пропонує широкий асортимент армійського спорядження і броні за доступними цінами;
відповідально ставиться до дотримання умов співпраці з оптовими і роздрібними замовниками;
має індивідуальний підхід до вирішення завдань кожного клієнта!
 
Магазин військторг завжди відкритий для бажаючих придбати гідної якості військову екіпіровку і броню. З питань роздрібних і оптових закупівель звертайтеся до наших менеджерів, які завжди готові відповісти на запитання користувачів!

Velmet Ukraine - якісне тактичне спорядження і екіпіровка військових, полігонне та мішеневе обладнання від виробника.

 

Слідкуйте за нами в соціальних мережах